Tajemné údolí - Blyton, Enid, 1897-1968 (Tajemství (Ivo Železný), 2001)
Dobrodružství Diny, Filipa, Jacka a Lucky, čtyř dětí, které přistály v podivném opuštěném údolí skrývajícím tajemství. Určeno dětem kolem deseti let.