Hrozba : detektivní příběh - Francis, Dick, 1920-2010 (Olympia, 1988)
Děj se rozvíjí v rámci fiktivní organizace, která má ve spolupráci s policií na žádost příbuzných obětí vyjednávat s únosci reálné podmínky a snažit se předejít zbytečným ztrátám na životech. Hrdina, pracovník této instituce, je pověřen zasáhnout v případě opakovaných únosů osob, pohybujících se v prostředí dostihového sportu.