Ryby katedrál : antologie české poesie XX. století v Čechách, na Moravě a ve Slezsku - Stradický ze Strdic, Odillo, 1968- (Petrov, 2001)
Od každého uvedeného autora vybral editor tři ukázky z jeho tvorby a každé jméno vybavil strukturovaným životopisem a bibliografií. Problematický a diskutabilní je ovšem samotný výběr autorů. šink