Vyrábíme z kůže a jiných materiálů - Tomeš, Pavel, 1977- (Nápady - hry - tvořivost, 2002)
Pracovní potřeby a materiály, originální nápady a názorně propracované návody a techniky pro vytváření kožených náramků, náhrdelníků, prstenů a dalších předmětů pomocí různých technik pletení a oplétaní. Kniha je pomůckou pro vedoucí dětských oddílů, učitele výtvarné výchovy i rodiče a děti. Much C2d