Konec Věčnosti - Asimov, Isaac, 1920-1992 (Karavana (Albatros), 2002)
Napínavý příběh líčí boj o záchranu organizace, která řídí osudy lidstva, a to ve všech etapách - budoucích i minulých. Příslušníci Věčnosti cestují do různých "časů" a mění důležité události, aby zabránili takovým katastrofám jako válka či smrtelné nemoce. Přitom ale maří touhu lidstva po svobodě a vlastním sebeurčení. Objeví se však nebezpečí, s nímž ani tvůrci Věčnosti nepočítali... A1 MB