Slovník cizích slov pro nové století : základní měnové jednotky, abecední seznam chemických prvků, jazykovědné pojmy : 30000 hesel - Linhart, Jiří (Dialog, 2002)
Slovník cizích slov obsahuje latinská rčení, anglofonní výrazy, odbornou lékařskou terminologii i slangová slova. Celkem asi 30 000 hesel.