Koťata v kuchyni - Daniels, Lucy (Albatros, 2002)
Mandy a její kamarád James mají důležitý úkol. Musí se postarat o to, aby se nalezené kočce Míce alias Waltoně narodila v pořádku její koťata. Mandy se v tom vyzná, protože její rodiče jsou veterináři a ona sama se stará o spoustu zvířat v jejich ordinaci. Chystá tedy pro koťata pelíšek. Jaké překvapení ale bude, když Míca porodí svá koťata v prádelním koši s parádními košilemi pana školníka. Čtyři koťátka tak mají prozatím pohodlný pelíšek, ale pouze na týden. Déle pan školník nesvolil. Pro Mandy a pro Jamese začíná závod s časem. Podaří se jim najít domov pro všechna čtyři koťata?