Smrtící extáze - Robb, J. D., 1950- (Columbus, 2001)
Další ze série detektivních románů, jejichž děj se odehrává v 2. polovině 21. století a jejichž hrdinkou je svérázná policejní vyšetřovatelka Eva Dallasová.