Nevinné potěšení - Laurens, Stephanie, 1953- (Ikar, 2004)
Romatický příběh s tajemnou vražednou zápletkou odehrávající se na počátku 19. století v Anglii vypráví o krásné emancipované vychovatelce, která dlouho, nakonec ale marně odolává svodům sympatického bouřliváka.