Invaze - Applegate, Katherine, 1956- (Animorphs, 2000)
Sci-fi dobrodružný příběh pěti školáků, kteří získají nadpřirozenou schopnost proměňovat se ve zvířata a bojovat tak se zlými kosmickými vetřelci.