Smečka dědiců - Hauptmann, Gaby, 1957- (Ikar, 2001)
Bohatý továrník Anno Adelmann slaví své 85.narozeniny ve vile na břehu Bodamského jezera. Jako hejno supů vpadnou do vily jeho dcery se svými rodinami. Citelný neklid do pokryteckého rodinného míru při oslavě vnese atraktivní sousedka Ina se svou dcerkou Karolínou. Sympatie oslavence k šaramantní Ině jsou zjevné. Rodina se obává, aby si s níjejich otec něco nezačal a vymýšlí účinný způsob protiútoku. Otec je napjatý, co dcery podniknou, ale pokus o únos Ininy dcery je příliš silná káva, jako protiopatření navrhne Ině sňatek. Zpočátku nevinný záměr se starému pánovi vymkne z ruky a reakce jeho dědiců ohrožuje život jeho i náhle zbohatnuvší Iny. Much A1