Třetí volba - Flynn, Vince, 1966-2013 (BB art, 2002)
Mise protiteroristického agenta má zabránit prodeji německého speciálního zařízení zemím, které jsou podezřelé z podpory terorismu. Zdánlivě jednoduchý úkol naráží od počátku na neočekávané problémy, a tak musí sám agent, kterému jde o život, hledat příčiny neúspěchů i ve vlastních řadách. Z Evropy vede pátrání až do nejvyšších politických kruhů USA, kde právě vrcholí destabilizující a nebezpečný boj o moc. Vyvialos