Žralok : detektivní příběh z dostihového prostředí - Francis, Dick, 1920-2010 (Olympia, 2003)
Detektivní příběh je první částí knihy, která vyšla pod názvem Rodinná čest a kterou navzájem spojují osudy mladého charakterního jezdce a členů jeho rodiny.