Biologický úder - Clancy, Tom, 1947-2013 (Knižní klub, 2003)
Majitel mezinárodní telekomunikační společnosti Gordian onemocní neznámou chorobou. V několika dnech je zavražděn člen ochranky, v jehož e - mailech je nalezena tajná šifrovaná zpráva. Členové speciálního týmu Meč odkrývají hrůznou skutečnost. Gordian je infikován nebezpečným virem, který byl tajně vyvinut teroristickou skupinou, jejímž cílem jsou biologické útoky po celém světě. Začíná boj s časem, nejen o život šéfa, ale o životy tisíců nevinných lidí. 20030808 Keclikoe