Nebezpečný plán - Flynn, Vince, 1966-2013 (BB art, 2003)
Ve stejné době Izrael zjistí, že Saddám Husajn je připraven použít atomové zbraně a že je třeba tomu s pomocí Spojených států zabránit. Americkému prezidentovi zbývají pouhé dva týdny na rozmyšlenou, jinak Irák udeří sám bez ohledu na následky. S ohledem na situaci na Středním východě a hrozbu třetí světové války nasazuje CIA na případ svého nejlepšího agenta, který se ale při plnění náročného nebezpečného úkolu musí nejdříve vyrovnat se složitým předivem intrik a korupce přímo v samém centru CIA. Rutinérsky napsaný, přiměřeně napínavý špionážní román.