Pohádky o děvčátku Girl : učíme se anglicky s pohádkou - Môťovský, Martin, 1966- (Mladé letá, 2003)
13 pohádek o děvčátku Girl je vyprávěno česky a prokládáno anglickými slovy a frázemi. Nezvyklá možnost získání slovní zásoby v Aj. Pro děti okolo 9 let.