Zběsilost - Slaughter, Karin, 1971- (Domino, 2002)
Hrdinka je úzce spojena s místním šerifem, svým bývalým mužem, a společně s ním stojí před šokujícím a nesmírně obtížným případem bestiálního vraha mladých žen. Vyřešení tohoto případu je pro všechny velkým překvapením a pro hlavní hrdinku znamená i záchranu života. Kniha, zpracovaná podle nejjednodušších schémat žánru, hýří nechutnými a naturalistickými detaily a útočí na nejprimitivnější lidské pudy.