Tereza - Váňová, Magda, 1954- (Šulc a spol., 2003)
Autorka ve své knize líčí typickou krizi manželství lidí ve středním věku. Klasický trojúhelník - sobeckého manžela, ambiciózní milenku a nic nestíhající manželku doplňuje v tomto příběhu předčasně vyspělá pubertální dcera. Osud všakněkdy dokáže zamíchat kartami a nemusí přitom ani dojít k dramatickému zásahu shůry. Stačí, když se z ciziny vrátí manželčin bývalý spolužák a vše je rázem jinak... suderove