Ochránce - Morrell, David, 1943- (Klokan (Alpress), 2003)
Napínavý román z atraktivního prostředí elitních profesionálních osobních strážců, kteří se dostali do centra nebezpečného spiknutí, se odehrává v Missouri v době nepokojů zaměřených proti Světové obchodní organizaci.