Moje květinová dobrá jitra - Větvička, Václav, 1938- (Jan Vašut, 2003)
Výbor z úvah, dojmů a postřehů předního českého botanika a dendrologa, uváděných od roku 1997 v rozhlasovém pořadu Dobré jitro na stanici Praha, Český rozhlas 2.