Povídání o Sazinkovi - Teisinger, Pavel, 1933- (Sluníčko (Mladá fronta), 2003)
Pohádkové příběhy malého kominíčka, který žije na střechách mezi komíny a na hlavě nosí kouzelný cylindr. Knížka je vhodná pro děti od 4 let.