Čtyři a půl kamaráda a bdělí trpaslíci - Friedrich, Joachim, 1953- (BB art, 2002)
Kallova detektivní kancelář vyšetřuje případ se záhadným vloupáním. Nikdo netuší, jak inteligentní a ostražitý je jejich pes Sedmikrásek.