Hebká kůže - Hiaasen, Carl, 1953- (Klokan, 2002)
Lehce bláznivý román, zaplněný spoustou postav a bizarních postaviček,dokládá autorovu znalost místních poměrů a jeho schopnost orientace v drobných skandálech.