Seance - Jones, Jill, 1951- (Klokan, 2002)
Alison je mladá, bohatá Američanka, která těžce nese smrt svých rodičů a snaží se s nimi spojit na spiritistické seanci. Místo nich jí osloví duch dávné milenky lorda Byrona, který jí žádá o pomoc při hledání Byronových pamětí. Alison se vydá do Anglie, kde zažívá dramatické okamžiky na starém sídle, které chce koupit. O dávnou historii a ztracené paměti se ovšem zajímá i britský starožitník. Společný zájem oba sblíží a čelí společně nástrahám, podvodům i rozmarům neposedného ducha. Mir.