Přežít - Koontz, Dean R. 1945- (Ikar, 2001)
Hlavní hrdina Joe, pro kterého život skončil, když při havárii zahynula jeho žena a dvě dcery, potkává na hřbitově záhadnou ženu fotografující hrob jeho rodiny. Než se stačí o ní něco více dozvědět, jsou vyrušeny zabijáky, kteří se pokoušejí ženu zabít. Joe, bývalý reportér, se rozhodne vypátrat, kdo je ona žena. Pátrání ho vede k postupnému odhalení pravdy o tom, kdo zavinil letecké neštěstí. Napínavá, postupně gradující četba patří k tomu lepšímu z daného žánru. Fia.