Přírodní péče o nohy : bylinková léčba, masáže a cvičení pro zdravá chodidla - Tourles, Stephanie L. 1962- (Pragma, 2004)
Rady, jak přírodními domácími prostředky pečovat o nohy, jejich pokožku a nehty.