Pohádky z pařezové chaloupky Křemílka a Vochomůrky - Čtvrtek, Václav, 1911-1976 (Ahoj děti - Dobrou noc, 2001)
Dva mužíčky z pařezové chaloupky, hubeného Křemílka a tlustého Vochomůrku, znají děti z televizních večerníčků. A3, A2