Jezdci z High Rocku - L'Amour, Louis, 1908-1988 (Klokan, 2001)
Hopalong Cassidy, legendární postava Divokého západu, najde v horské jeskyni svého dávného přítele, těžce zraněného lupiči dobytka. Zloději jsou přesvědčeni o jeho smrti a nejenže se zmocní jeho stáda, ale pronásledují i ostatní farmáře v okolí. Cassidy bere spravedlnost do svých rukou a v hornaté krajině se rozpoutá dramatické pronásledování banditů, jejichž konečná porážka znamená úlevu pro celý kraj.