Radostná zvěst - Brown, Sandra, 1948- (Ikar, 2002)
Půvabná Ria se o Štědrém večeru na večírku seznámí s nově zvoleným starostou Taylorem. Protože i on je velmi přitažlivý muž, oba k sobě cítí silnou náklonnost. Vánoční atmosféra a výborné šampaňské způsobí, že Ria zcela podlehne Taylorovu kouzlu. Po osmi týdnech ovšem zjistí, že je těhotná a že otcem je on. Když mu tuto "radostnou zvěst" oznámí, Taylor ji nařkne, že na něho byla jeho politickým sokem nastrčena jako past. Ria ho nakonec přesvědčí o opaku a přiměje ho, aby se vzali, aspoň do té doby, než se dítě narodí. Ovšem jak se brzy ukáže Taylorovi jde oproti Rie především o kariéru... lizleroh