Vražedná investice - Ridpath, Michael, 1961- (Knižní klub, 2001)
Simon je mladý, úspěšný makléř, žije ve spokojeném manželství s Lisou, dcerou jednoho ze společníků firmy, která pracuje v laboratoři biochemické firmy zabývající se výzkumem léku na Alzheimerovu nemoc. Mezi Simonem a jeho tchánem dochází ve firmě k roztržce a Simonovi se nedaří vzájemné vztahy opět vylepšit. Krátce na to je jeho tchán zavražděn a Simon je hlavnímn podezřelým. Simonovo manželství se rozpadá, jeho žena se nemůže smířit s podezřením a zároveň dává Simonovi vinu za problémy její firmy. Simon se rozhodne sám přijít na to, kdo a proč Franka zavraždil. V dramatickém pátrání vycházejí najevo nové, nečekané skutečnosti. A1 rehakovj