Navždycky a věrně - Deveraux, Jude, 1947- (Baronet, 2004)
Hrdinka se stala manželkou milionáře a matkou dcerky, její štěstí ale netrvá dlouho. Milovaného muže potká záhadná nehoda, po níž jakoby se po něm slehla země. Hrdinka zůstává s dcerkou sama a ze smutku a beznaděje ji vytrhne až žádost o pomoc od významného hollywoodského herce, jehož syn rovněž záhadně zmizel za podobných okolností. Darci se chopí příležitosti a pokusí se s pomocí svých výjimečných schopností vyřešit příběh jednoho temného a bolestného lidského tajemství.