Sny a naděje - Evans, Richard Paul, 1962- (Klokan, 1999)
Americký milionář, nekonvenční a pokrokový, si bere za ženu dívku čekající dítě někoho jiného, sbírá hodiny a přátelí se s černým hodinářem, což je v jeho prostředí pojímáno jako skandální. Odkaz vzácných hodin od bílé dámy se stává tragickým nejen pro hodináře, ale také pro sběratele a jeho rodinu.