Morče ve skleníku - Daniels, Lucy (Albatros, 2004)
Další příběh Mandy, Jamese a jejich zvířecích kamarádů. Tentokrát se snaží najít vandaly vypuštěná zvířátka z minizoo. Pro děti mladšího školního věku.