Inline bruslení : vybavení, technika jízdy, kam vyjet - Kuban, Jiří, 1958- (Sport (Grada), 2004)
Příručka pro začátečníky i pokročilé. Vhodné vybavení, druhy bruslí, technika a metodika nácviku, bezpečnost.