Vzlety a pády slavných českých žen - Rohál, Robert, 1959- (Osobnosti (Petrklíč), 2003)
Knížka, která volně navazuje na publikaci Lesk a bída slavných českých žen, obsahuje další portréty hereček a zpěvaček.