Dobrodružství kapitána Singletona - Defoe, Daniel, asi 1661-1731 (MOBA, 2002)
Bobova dobrodružství začala už v raném dětství, kdy byl jako dvouletý chlapec unesen. Za svého života se stal rebelem, lupičem, námořním pirátem a vůbec protřelým lotrem. Nakonec se Bob Singleton vrací jako boháč do Anglie, i když za trochu prapodivných podmínek. A4 lie