Válečné hroby ve Francii - Fišera, Josef, 1912-2005 (Ministerstvo obrany České republiky, 2003)
Jmenné seznamy československých dobrovolníků a vojáků padlých v obou světových válkách a v odboji ve Francii; v abecedním uspořádání, podle vojenských útvarů a jednotlivých hřbitovů. Mapka Francie s číselným vyznačením jednotlivých hřbitovů. Přehled hřbitovů ve Francii a v pohraničí Belgie s uvedením departementu a označením hřbitovů, kde jsou pochování českoslovenští dobrovolníci a vojáci. Mapka úseku bojišť, kde bojovali českoslovenští dobrovolníci a vojáci.