Případ pro psychiatra - James, P. D., 1920-2014 (Motto, 2005)
Detektivní román anglické autorky se sympatickým inspektorem Adamem Dalglieshem se odehrává v prostředí psychiatrické léčebny v 60. letech 20. století.