Výchova bez křiku a pohlavků : ověřená řešení nejobvyklejších problémů chování předškoláků - Wyckoff, Jerry, 1935- (Žijeme s dětmi, 2004)
Příručka pro rodiče předškoláků nabízí prostředky k řešení nejčastějších výchovných problémů.