Líheň. - Žamboch, Miroslav, 1972- (Wolf Publishing, 2005)
Doby, kdy Monika Zaháňská pracovala jako asistentka na vysoké škole, jsou už nenávratně pryč. Nyní pracuje pro tajnou organizaci, která má spoustu problémů s mutanty, FBI, a nakonec i s českou policií. Vše se však v dobré obrátí, temné síly ustoupí a život se vrátí do starých kolejí.