O tlustém kocourku Macíkovi, včelce Květuši a dvou nezdárných (ale napravených) kocourech - Beranová, Eva (Pavel Dolejší, 2005)
Příběh tlustého kocourka Macíka, včelky Květuše a dvou nezdárných, ale napravených kocourech pro děti od 3 do 7 let. Vhodné také jako první čtení.