Jansonův rozsudek - Ludlum, Robert, 1927-2001 (Domino, 2004)
Bývalý tajný agent se snaží zachránit uneseného diplomata. Po neúspěšné akci se stává štvancem, který pro svoji záchranu musí odhalit pravdu o pozadí únosu.