Zásah v krizi - McNab, Andy, 1959- (Knižní klub, 2003)
Nick se jako ochránce Sáry Greenwoodové účastní akce, při které se tajní agenti snaží pro USA zjistit, co se děje v Sýrii. Potřebují zneškodnit pravou ruku Usáma bin Ládina a při této akci díky Sáře zemře jeden z agentů. Po třech letech dostává Nick nový úkol - najít a nejlépe zlikvidovat Sáru, podezřelou z toho, že přeběhla od tajné služby k arabským teroristům. Sára je vedoucí kontaktní skupiny CIA, jejímž cílem je narušit operace teroristů a její buňka přímo koordinuje snahu USA s africkými a evropskými státy o odhalení sítě Usáma bin Ládina. Je Sára opravdu tak loajální k tajným službám, nebo je zrádkyně a proto musí zemřít? A1 lie