Chrt na vřesovišti - Daniels, Lucy (Klub mladých čtenářů (Albatros), 2005)
Další knížka oblíbené autorky zvířecích příběhů. Tentokrát Mandy a James, mají co do činění s přízraky. Při prázdninovém kampování se doslechnout o psu, který je již dlouhá léta odloučen od svého pána a musí noc co noc výt, dokud se zase nesejdou. A skutečně se jim podaří objevit poblíž osamělé zříceniny chrta. Jejich dobrodružství může začít.