Stále-- - Deveraux, Jude, 1947- (Baronet, 2005)
Darcy Montgomeryová pátrá po svých unesených příbuzných, z jejichž vraždy byla obviněna. Využívá svých nadpřirozených schopností. Na základě toho je požádána FBI o spolupráci na případu zmizelého mecenáše, na kterém má zájem i prezident. Jejím spolupracovníkem se stává charismatický a arogantní Jack, který je synem uneseného. Darcy však poznává, že pracovat s Jackem nebude jednoduché, cítí totiž, že je ochraňován mystickou ženou z dávné minulosti, která Darciiny schopnosti umí eliminovat a která usiluje o život nejen jí, ale i Jackovi.