Prach prachu - Hoag, Tami, 1959- (Knižní klub, 2005)
Homosexuál Andy Fallon, svědomitý mladý detektiv z oddělení pro vnitřní záležitosti, je nalezen oběšený ve své ložnici. Policie jeho smrt označí za nešťastnou nehodu a rychle případ uzavře. Ostřílený seržant Sam Kovac a jeho spolupracovnice Nikki Lisková z oddělení vražd se však s oficiální verzí nechtějí spokojit a snaží se prostřednictvím výslechů bratra, přítele i kolegů objasnit motivaci potencionálního pachatele. Jejich pochybnosti ještě vzrostou, když spáchá sebevraždu i Andyho otec Mike Fallon. Bývalý uznávaný policista, nyní alkoholik upoutaný na invalidní vozík, který se se synem rozešel ve zlém, se údajně zastřelil. Náročné pátrání nakonec přivede dvojici detektivů ke zjištění, že smrt obou mužů souvisí s tragickou událostí, k níž došlo ve městě před dvaceti lety a která navždy poznamenala životy všech zúčastněných.