Sametové pouto - Medeiros, Teresa, 1962- (Domino, 2000)
Laura Walkerová za jedné bouřlivé noci zachránila zraněného banditu a její život se zcela změnil. Brzy se opět se Sebastianem setkává, tentokrát za zcela jiných okolností.