Soumrak - McNab, Andy, 1959- (Knižní klub, 2005)
Nick nyní pracuje jako profesionální zabiják. Jeho chování je chladné, čistě profesionální. K jeho práci city rozhodně nepatří. Jednoho dne se však něco změní. Hlavní hrdina má zabít takřka dítě, šestnáctiletého chlapce, syna čínského podnikatele. A to je problém. Jeho nadřízení tuší, že Nick nebude chtít úkol splnit, proto ho vydírají výhrůžkami zaměřenými na jeho rodinu.