Kufr plnej drog a prachů - Pelecanos, George P., 1957- (OLDAG, 2001)
Kriminální thriller amerického autora, odehrávající se ve Washingtonu roku 1976, zachycuje střetnutí dvou přátel se zločineckou bandou.