Přežít s vlky - Defonseca, Misha, 1932- (Klokan, 2005)
Pravdivý příběh sedmileté židovské dívky, která se vydá z Belgie směrem na východ, kam Němci odvezli její rodiče. Nejtěžší chvíle jí pomáhají přežít vlci.